Allt har sitt pris!


Men mitt låg inte på 40 000 kronor och ett par skor. 😉

Hehe har haft ett väldigt spännande sätt att spendera dagen på, tyvärr blev sminkningen lidande! 🙁 Kan ju säga att trots att jag verkligen inte är någon ormfan, så kan jag inte tänka mig att för 40 000 kronor låta en stackars orm bli flådd levande. Så var ju självklart inte heller fallet, men diskussionen blev lång, hon var väldigt envis och hade ganska grymma värderingar om man säger så, och ville verkligen i alla möjliga olika fall få mig att njuta av att ta kål på en stackars orm/krokodil men som en sann djurvän skulle jag aldrig kunna göra något sådant!

Och när det väl kom till kritan var alltihopa bara en undersökning för en bok som hon hade tänkt och skriva, tyvärr tog hon bort sin profil innan jag han fråga vad boken skulle heta så man kunde leta efter den i bokaffärerna senare. Jaja spännande var det verkligen och man fick sig verkligen en funderare på var ens moral låg och hur långt man var beredd att gå både för pengar och för att skona ett ganska grymt djur som gjort hemska saker.

Vad hade ni gjort om en krokodil dödade den du älskade allra mest? Och hur hade ni mått i det val ni gjort?

Hihi älskar psykologiska dilemman. Misstolka inte det, hatar djurplågeri mer än allt annat!

Nu ska jag ut med hundarna på en sista promenad! 😉

Puss