Uppdaterar datorn…


Sorry gott folk för taskig uppdatering idag. Håller på att uppdatera datorn och det går sååå himla långsamt och under tiden kan jag inte blogga. 🙁 så nu sitter jag här med telefonen och bloggar då jag kommit fram till att datorn inte lär bli klar förrän jag ska nanna, älsklingen börjar 6 imorgon så han måste sova tidigt idag.

Dag blev inte riktigt som planerat skitvädret försenade mina ridplaner ganska mycket så spa-myset bytte jag ut mot överraska älskling med middag och chokladfondue med jordgubbar och banan, mums mums. Spat får bli i morgon istället. 🙂 Morgondagen kommer även bli en stor sminkdag ska prova lite olika sminkningar, som jag senare i helgen tänkte sminka en kompis och ta lite bilder så jag kan vissa upp vad jag faktiskt kan. Så kanske jag kan få lite rullians på affärerna som makeupartist. 🙂

Sov så gott!
Puss