Mardrömmar


God morgon kära läsare!!

Natten har varit katastrof! Först kunde jag inte sova, för under täcket var det för varmt men utanför för kallt, så jag bara vände och vred mig utan att kunna somna! Sista gången jag kollade på klockan var den över 1, urk! Och när jag väl somnade drömde jag om naturkatastrofer, som jag var skyldig till, kändes verkligen så hemskt att se flygplan krascha på grund av mig. Skit läskigt! Förvisso drömmer jag ofta mardrömmar, men nu det senaste har det blivit värre och värre, igår natt drömde jag att en kille mördad, nedstucken med någon form av långt vasst vapen som det högg honom med gång på gång så blodet skvätte överallt och även detta var mitt fel, urläskigt!!

Så nu är jag skittrött, sitter här och dricker kaffe för att försöka vakna till! ;)  Just nu regnar det ute hoppas det går över, för rida i ösregn, inte riktigt min grej, men vädret har frukosten på sig att ändras! 🙂

Sen blir det spa-ompyssling! Ska bli så himla mysigt! 🙂

Puss