Latmasken kravlar fram


moi 005

God morgon världen!

Herre gud, jag blir verkligen bara latare och latare! Snart kommer min röv växa fast i soffan, vad är det för fel på mig, så fort jag har jobb eller älsklingen är hemma är det som att jag har lite press på mig att göra saker och ting, men så fort jag blir ensam och utan krav stänger jag bara av! Tittar på Gossip Girl och vräker i mig mackor av tristes istället för att göra något vettigt, har haft hela dagen på mig att öva med airbrushen istället drar jag på mig rygg och röv-smärtor på grund av nerhasad pose i soffan!

Nä nu får jag faktiskt skärpa mig, ska börja med att gå ut med hundarna sen, blir det airbrushing, innan stallet, det är utlyst Gossip Girls förbud tills allt är klart. Känns så jäkla korkat att åka till stallet när älsklingen kommer hem istället för att rida när han är på jobbet så vi hinner ses något alls innan jag ska till jobbet ikväll! Bad Emily!!

Puss