Airbrushing


dagen makeup 013

Äntligen fick jag tagit tag i airbrushingen, blev faktiskt riktigt bra med tanke på att jag inte gjort det på, flera månader? Men upptäckte också att jag har alldeles för lite färger, så jag kollade upp vad det skulle kosta om jag köpte till de färgerna jag absolut behövde, inte en färg med än de absolut nödvändigaste, ändå gick det på över 1000 spänn med frakt och då tillkommer även avgiften för att ta in det i Sverige, aj!!

Då tappar man ju lite suget, för i slutändan lär jag ju dessutom behöva ännu fler färger, så nu funderar jag på om jag ska lägga den lite på hyllan och försöka trycka lite mer på att få tag i sminklådan från England, slutsumman på den blir ju ca 3,5 tusen men då har jag också allt jag absolut behöver och lite till. Ja så vad borde jag göra?

Hmmm…

Puss