Slappis dag!


moi 001God middag världen!!

gud vad skönt det har varit att bara slappa bort hela förmiddagen, förvisso är lugnet över nu, men känner mig verkligen pigg och redo att anfalla alla situationer(ridning, tvättning och kans måla naglarna? ;)). Äntligen har solen trängt igenom molnen och det är ju bara så himla fint väder nu! Kan snart inte vänta längre på att gå ut!! 😉

Efter stallet tänkte jag ta en sväng med airbrushen, var typ evigheter sen jag gjorde det nu, känns som jag typ glömt allt redan!! Fast nu när jag kollar på klockan kanske det borde ske innan, ska tvätta kl 4 och har svårt att hinna hem innan dess annars! Och idag orkar jag inte stressa, funderad även på att hoppa och det drar ju också ut på tiden liksom. 😉

Jaja men nu ska jag ta med mig hundarna ut i det fina vädret och gå en riktig långpromenad och bara njut så får vi se om det kanske blir en video på airbrushingen! 😉

Puss