Tung vecka!


God kväll darlingar!

Efter jobbet blev en lång promenad med hundarna, vi gick i slingan, 5km, var så skönt att komma ut i naturen och bara sträcka på benen!

Det har verkligen varit en tung vecka, jobb och rid och allting annat, känns ganska skönt att nästa vecka kommer bli lugnare och imorgon har jag inte ett enda måste, de kan inte ens ringa in mig från jobbet för jag får inte jobba för då får jag 9 dagar i rad och det får man inte! 😉 Inte för att jag inte gillar mitt jobb men ibland är det ganska ansträngande fysiskt sätt! Så det ska bli skönt att få en dag när kroppen får återhämta sig! 🙂

Eller ja, ska ju rida båda hästarna så jag vet inte hur mycket återhämtning det blir, sen snackade mamma om en ny häst som visst hade tävlat 1,40 men jag är inte säker, vi får se vet inte hur jag ska hinna med tre dock! Hmm…

Jaja det får jag ta imorgon, nu ska jag dråsa i säng och få min skönhetssömn! Sov gott!

Puss