Fantastiska hästar!!


mobilbilder 635

God morgon underbara läsare!

Hur är det idag? Ingen baksmälla hoppas jag! 😉 Själv mår jag super, lite muskeltrötthet men annars känns kroppen super, är mäkta imponerad av att jag med allt jag gjorde igår, ändå slapp träningsvärk!! WoHo!!

Kom inte ut i stallet förrän vid 21 igår kväll så ni kan ju bara tänka när jag kom därifrån! 😉 Skitsamma, visst jag hade säkert kunnat behöva lite mer sömn men så himla bra som det gick med båda hästarna igår skulle jag nog kunna skutta fram hela dagen utan en minuts sömn också! 😉

Började med Laura, eftersom hon verkar var ganska öm i sina sulor har jag bestämt att vi får hålla oss i paddocken tills det blir bättre! 🙂 Vi jobbade med mjukgörande övningar då hon har varit ganska stel i vänster sida, öppna, sluta och voltarbete, i morgon blir det nog även lite sidflyttningar mm, men med Laura måste man begränsa övningarna annars blir hon bara stressad. Men igår gick hon fantastiskt bra, efter lite jobbande blir hon mycket mjukare,  följsammare och (helt otroligt) lugnare. Inte ett enda taktsteg! Det är så himla skönt när hon är lugn! 🙂

Efter den underbara ridturen på Laura är det väldigt fascinerande att Amandoline gick ännu bättre, hon bara svävade fram och framstegen börjar bli tydligt,  framsteg är det roligaste med ridning! Hon börjar få mer styrka och kondition och orkar hålla ihop sig mycket bättre, och med de långa benen hon har är det väldigt imponerande! Eftersom vi mest har suttit och tragglat i ridhuset tyckte jag att Amandoline förtjänar lite mer skoj, så vi gjorde tempoväxlingar, stora sådana, hennes galopp är verkligen enorm! Och hon är så himla intelligent! När jag gör en övning som hon inte är så bekant vid, tar det en upprepning för att hon ska förstå precis vad hon ska göra! Helt underbart! I morgon ska jag försöka haffa någon som vill rida ut med oss, annars blir det nog lite hoppning, har ju bara hoppat ett litet kryss tidigare så jag är väldigt sugen på att verkligen prova vad hon kan! 🙂

Back to business! Ha en underbar söndag!

Puss