I farten!!


god morgon världen!

Här kommer världens snabbaste inlägg, ska alldeles strax springa ner på stan och bära lådor, eller ja egentligen borde jag redan vara på väg dit, men det får vackert vänta så jag hinner med er också! 😉

Precis kommit hem från jobbet eller ja för ca 1,5 timme sen faktiskt, har ätit frukost, spännande värre eller hur, gud vad jag är flummig när jag är stressad! 😉 Så fort jag hjälpt till med flytten ska jag ut stallet, vad tror ni kommer jag komma iväg innan ikväll? 😉 jaja då är det inte så farligt för ska inte jobba ikväll iaf.

Nä men måste få av hästarna sin regntäcken innan det blir allt för varmt! Plus att jag skulle vilja haffa någon av de andra ryttarna så kanske jag kan få ut Amandoline på en uteritt, första gången är jag helst inte själv, plus att det är så mycket roligare att vara två! 😉

Laura tänkte jag rida i paddocken idag, kanske skulle ha och släppa ut ett par hinder och hoppa? Det låter som en super idé tycker jag!

Nu får ni ha en trevlig  lördags förmiddag!

Puss