Nervarvning på jobbet


God kväll alla kvällspigga människor!
Känns knäppt att säga av jag just nu sitter och varvar ner på jobbet, haha det låter ju som jag är en latmask även på jobbet!! Nä min arbetsmoral är ganska hög faktiskt, men efter den sjuk stressen jag utsatte mig för innan jobbet på grund av tidigare lathet, får allt att kännas som rena semestern. 🙂

Eftersom jag inte åkte ut och red i förmiddags fick jag ta det efter att jag varit hos mamma och tittat till hästarna och korna! La in halm hos ungtjurarna, och det helt tossiga, for runt som dårar och bockade å hade sig, gulligt värre. 🙂

Men tillbaka till hästarna, när vi väl kom hem igen hade jag bara knappt tre timmar kvar innan jag skulle till jobbet, i vanliga fall tar det tre timmar att bara rida och pyssla med allt runt om i stallet, men idag var jag även tvungen att hinna äta, duscha och köra fram och tillbaka från stallet. En minikris kan man ju lugnt säga.

Trots stressen måste jag säga att ridningen gick helt fantastiskt och Amandoline gick som en gudinna! Och min underbara älskling såg till att maten stod på bordet, perfekt varm så jag inte ens brände mig när jag kastade den i mig innan jag tog världshistoriens snabbaste dusch och faktiskt hann till jobbet med hela 5 mins tillgodo. 🙂 Ibland har man faktiskt lite flyt!

Gud vad jag är trött nu! Ni får sova så gott, imorgon blir det pysseldag i stallet innan jag ska hjälpa älsklingens kompis att flytta. Hoppas vi ses då!
Puss