Frukostrast…


God morgon ni underbara!

Sitter på jobbet och äter frukost just nu! Bara 6 av mina 20 timmar kvar sen får jag komma hem! Det har blivit ganska lite sömn i natt, vet inte varför brukar inte ha svårt att sova, men ibland vill det sig helt enkelt inte, så när jag kommer hem finns risken att jag kommer glid a ner i soffan och inte komma upp mer idag, men ska försöka att låta bli och komma mig ut till stallet.

Hoppas det blir bättre väder för då kommer det falla sig ganska naturligt, hästarna har ju regntäcken på sig och det måste ju av ifall det blir varmt och soligt, dock ser det ganska dystert ut just nu!

Förresten en piller uppdatering; ickehungern och det försvunna sötsuget höll bara i sig en vecka, denna vecka har allt varit som vanligt vilket även gjort att vågen stått still, nästa i alla fall, –2,5 kg står den på just nu från första dagen, så ca -5 hg denna vecka, men då har det gått ganska upp och ner så vi får se vad veckoresultatet blir på  måndag. En ny bieffekt jag har upptäckte är kraftig yrsel, lite obehagligt. :S

Men tror det mesta beror på att jag just nu rider som en tok, men det är ett väldigt roligt sätt att skulptera om kroppen, har tappat flera cm både runt rumpan och mage, syns väl inte så mycket men känns bra! 🙂 Amandoline gick jätte bra igår, eftersom det blåste så igår och jag var ganska trött, började jag med att longera henne så hon fick göra av med lite energi och vänja sig vid de skallrande väggarna. Hon skötte sig super bra! 🙂

Även Laura skötte sig otroligt bra! Vi red ut och hon var inte alltför het faktiskt, så himla skönt och jag hittade världens hallonsnår den vägen jag red så jag tänkte faktiskt åka dit efter stallet idag! Mums jag älskar hallon!

Nu får ni ha en underbar dag så ses vi senare!

Puss