Gossip Girl


gossip-girl_102297222_149109371

Hello underbara läsare!!

Har precis börjat titta på första säsongen av Gossip Girl, och jag är helt fast!! Den är så jäkla bra!! 🙂 Just nu har jag ett litet break med Top Model Australien, och sen blir det stallet innan jag ska till jobbet, gud nu kommer jag snart börja gråta, kommer inte kunna titta mer på min älskade serie förrän efter 17 i morgon!! 😉 Haha okej har ju bara sett 4 avsnitt än så jag är inte riktigt så beroende än. 😉

Himla tur man kan kika på film/serier på datorn, älsklingen hade nog inte uppskatta att se avsnitt efter avsnitt på teven. Hihi! 🙂

Förresten hur har jag lyckats med mitt pressade schema med ridning, träning, jobb med mera, att tappa så himla mycket kondis?? Körde lite Dance Center på teven och redan efter 5 låtar = ca 50 kcal var jag helt slut och bara la mig som en död på golvet!! Mask!! Det måste det bli ändring på, jag vet bara inte hur, fråga är om jag hinner med att börja jogga också?! Fast om jag inte satt på min röv i soffan hela dagen kanske jag hinner med det också! 😉

Puss