Ny dator!!!


Det känns helt sjukt just nu, det har inte rikitgt smält in att jag verkligen köpte en ny dator, skulle egentligen bara dit och höra om det fanns en möjlighet att jag själv skulle kunna få avbetalningen, har ju inte fast jobb och så, men sen flöt allt iväg och helt plötsligt stod jag bara där med en spliter ny dator i handen!!

Okej det var ganska behövligt då min andra visserligen blev bra en kort stund, men efter ett par timmar var den sämre än någonsin, och jag har också varit ganska irriterad på den länge, då jag helt klart föredrar mac-systemet! 🙂  Men just nu har jag redan stött på några besvikelser, de bloggprogram jag använder i vanliga fall är inte kompatibelt med mac och detta tagentbord lyser inte som det gör på älsklingens mac!! Det trodde jag liksom var standard!!

Jaja nu ska jag lära mig lite om min dator så ses vi senare, är så jäkla nöjd med dagens outfit så den får ni se senare!

Puss