What to do??


Hej alla glada!

Har ett enormt dilemma just nu!! Min dator är döende, visst nu funkar det att starta iaf, men vissa knappar, t.ex. F1 hänger upp sig och går inte att använda utan det är som att den är nedtryckt hela tiden! Ganska jobbigt, så nu har jag börjat fundera på en ny dator, kan ju inte vara datalös!! Dock blir det en jäkla stor utgift pengamässigt då jag vill ha en apple dator denna gång, är så himla trött på att hps sega datorer, och nu funderar jag på om jag ska köpa en minidator som kostar 9,300 kr eller en surfplatta som kostar 4,300 kr som jag sen måste köpa till tangentbord för 600 kr och en speciell adapter för att kunna lägga in bilder och en mus om det funkar med bluetooth, plus skydd så den inte går sönder, sammanlagt kan jag tippa på att det blir minst runt 6000 kr för alltihop och då är det ju ganska krångligt med alla delarna men även väldigt smidig att ta med mig!

Det finns dock ett annat problem med surfplattan, den är väldigt svår att få tag i, datorn kan jag gå in i butiken och köpa redan i morgon, plattan kan jag nog få vänta väldigt länge innan jag får och de är inte riktigt min stil att vänta! 😉

Vad ska jag göra!? :S Har frågat korten säkert 100 gånger, men de ger mig inget bra svar! Det är som att det inte spelar någon roll det kommer gå åt helvete iaf! Usch det hoppas jag verkligen inte!!

Puss