Sweet Lolita! 1


White-Lolita-Blouse-And-Pink-Lolita-Skirt-12984-1-360x500

God kväll gott folk!

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig alltså! Precis när jag skulle ta på mig ridkläderna och åka ut till stallet ringer chefen och frågar om jag kan jobba en halv timme senare. Så det var ju bara att dra av sig hästkläderna och sticka till jobbet istället. Jaja jobba är aldrig fel. 😉

Särskilt som datorn krånglar hela tiden kommer det bli en smaskig utgift imorgon! Har nog bestämt mig för att köpa datorn istället för surfplattan, känns som man inte kommer få den riktigt datakänslan annars! Mindre krångel och delar som kan försvinna! 😉

Fick ett infall idag, kan inte komma på varför!? :S Men i alla fall till saken; ska lägga in lite Sweet Lolita-stil i min nuvarande stil som är ganska vanlig! Är skitspännande att surfa runt efter dessa gulliga kläder, men väldigt svårt att hitta och väldigt dyrt!! Ge gärna tips om ni har några bra, relativt billiga web-butiker som säljer Lolita! 🙂

Puss


En tanke om “Sweet Lolita!

  • Louise

    Vet att det finns beganade kläder att köpa på svenska lolitaforumet. http://gothloli.se/
    Fast du måste bli medlem på forumet för att se säljtrådarna, men kan efter att köpt kläder där flera gånger säga att de som säljs brukar vara i riktigt gott skick och även ibland som nytt. Ett perfekt sätt att få tag i märkeskläder till reducerat pris 🙂

    Annars brukar man hänvisa till Bodyline och Anna House för billigare lolita-kläder. Eller någon återförsäljare till de kinesiska tabaoo-affärerna, som Quiteland (finns på facebook).

    Emily: Tack så mycket. 🙂 så fort jag får tag i en levande dator ska jag spana in dem. 🙂 puss

Kommentarer är stängda.