Laura är halt, eller?


mobilbilder 010

God kväll gott folk!

Har precis varit ute på en konstig ridtur med Laura, blev inte riktigt som jag tänkt(30-45 min intensiv träning i paddocken) då det kom ut en annan tjej till stallet så bestämde vi att vi skulle rida ut istället, dålig idé, en miljon mygg, slog ihjäl 10 åt gången på Lauras hals. Hon blev upp stressad värre av dem, och när vi väl kom in på en grusväg så vi kunde trava för att komma ifrån flugorna och myggen trampar Laura snett flera gånger andra gången så rejält att hon inte ville sätta ner mer än tån!! Snacka om att jag blev lite hysterisk! Sen tog det bara ett par steg innan hon slutade halta så jag hoppas det inte är något allvarligt! Så jag satt upp och av typ hundra gånger!!

Nä nu är jag så jäkla trött och armen bultar, tror det blev lite mycket med Lauras ridtur! 🙁 Sov gott!

Puss