Bikini! 3


bikini 001bikini 011

God middag!

Här kommer bilderna på den fina bikini jag köpte på Stadium i Göteborg! Bara älskar färgerna, så himla pigga och glada! 🙂 Sen var det ta tre betala för två så jag köpte två underdelar till toppen! Har ett löjligt bandage på armen efter ett smärtsamt besök hos barnmorskan, därför har jag skjorta på mig. 🙂

Puss


3 tankar om “Bikini!

 • Teo

  Hej underbara bilder!
  Satt och bläddrade igenom dina outfits och kom ända hit innan jag fick se dig barfota. Du ska inte dölja dina fötter i strumpor tjejen! Anade att du skulle ha vackra fötter.
  Dessutom har du en fin kropp.
  Kram Teo

  • Emily Inläggsförfattare

   Ähh.. Tack?! Har aldrig tänkt direkt på mina fötter, är bara glad att de är små så det kan gå ner i små skor! 🙂 Plus att jag fryser som ett as utan sockar så det lär nog inte bli allt för många bilder utan.

 • Linnea

  Skaffat p-stav? 😉 I feel your pain isf^^

  Emily: nja plockade ur den, ett litet snitt i armen , aj aj.

Kommentarer är stängda.