Heldag i Göteborg!


Gud var trött jag är, helt slut i hela kroppen, det dunkar av dov smärta uppifrån och ner! 😉 Tiden bara sprang iväg, var meningen att jag skulle ta en tur ännu längre norrut till mina gamla hemtrakter, men tiden bara försvann så vi hann helt enkelt inte! Lite synd, men vi får helt enkelt ta en tur till senare i sommar och hälsa på allihop, var ett tag sen nu! Men jag lovar, jag har inte glömt er! 🙂

Shoppingen gick iaf över förväntan! 🙂 Fast det blev inga shorts till mig, 🙁 hittade inga jag gillade, och när jag tillslut gjorde det var min storlek slut! 🙁 Men älsklingen hittade iaf ett par skitsnygga. 🙂

Det blev dock en massa andra roliga saker inhandlade, en supersnygg bikini(efter att badat i poolen på hotellet med min gamla, upptäckte jag att den blivit för lite, täckte typ bara halva boobsen! Ops värre!), bilder på den kommer i morgon bitti! 🙂

hardrockcafe 001liten

Och när vi åt på Hard rock café (as go mat har det där :)) köpte jag ett nytt tillskott till min skinnjacka. 🙂

Sen efter en lååång promenad hittade vi butiken Regnbågens Böcker & Smycken, där fann jag ett par jätte fina runor och en superläcker tarotlek(som älsklingen såklart köpte till mig, då man inte ska köpa den själv!). Känns lite knäppt att man måste åka över halva landet för att hitta det man söker!

Men en släkting hann jag iaf med, min äldsta systeryster, hon var i Göteborg så vi träffades på Nordstan och fikade, åt banansplit, gud kommer inte ihåg när jag åt sån sist, skit gott!! 😀 Samtalet blev inte så långt men hon iaf kommentera att jag är för utseendefixerad så nu ska jag skaffa en seriösare attityd hår på bloggen! 😉 Haha eller nja! 😉

Har sjukt många fler bilder kvar men det får jag lägga upp i morgon för nu där snart batteriet på min dator! Vi sitter i bilen på väg hem nu, ska bli så skönt att komma hem och vila upp sig, gud jag behöver verkligen semester efter semestern!! 😉

Ha en fortsatt underbar onsdag!!

Puss