Bli av med finnar? 1


Hehe här kommer världens äldsta tips för att bli av med finnar;

Sluta ät godis och skräp mat!! Som om alla inte visste det redan innan, men vill verkligen slå ett slag för den metoden, då jag inte ätit något godis och väldigt lite skräp på hela förra veckan och min hud ser väldigt mycket finare ut nu. Inte perfekt men absolut på bättringsvägen. 🙂 Och då har jag ändå varit skit slarvig med rengöring och insmörjning, typ bara vatten. :S

Känner mig väldigt glad just nu! 🙂 Magen ser också mycket bättre ut utan skiten! 😉

Hihi ha det gött!

Puss


En tanke om “Bli av med finnar?

  • MArie

    Mitt tips är att följa http://www.akneakuten.se Deras program hjälpte mig helt och hållet och det är precis som du skriver mycket viktigt med vad man stoppar i sig som är en del i deras program. Det funkade klockrent för mig. En annan sak var att min mage blev såååå mycket bättre när jag följde programmet. Lycka till!

Kommentarer är stängda.