Noll sockersug!


Jag förvånas fortfarande över att jag inte har något sockersug på grund av pillren, sitter just nu och tittar på Marabou Mjölkchoklad Cookies (älsklingen gav dem ****/5 stjärnor, och han är ganska kräsen, så det är nog väldigt goda) och Digestive Chocolate Bars(Digestive och choklad, kan det vara annat än gott?! ;)) och jag vill verkligen inte ha någon av dem, känns som jag skulle kunna leva ett helt liv utan dem utan att sakna dem för fem öre! 😉

I vanliga fall hade jag antagligen inte kunnat sluta förrän det var en kvar(kan oftast inte ta den sista, känns gamigt ;)) men nu bara njuter jag av att inte vilja ha!!

Något som verkligen förvånar mig är hur stor makt sockret faktiskt har över mig, visst har jag vetat att den har en del makt, men trodde det mest berodde på att jag älskar godiset i säg och lite(mycket) dålig karaktär som gjorde att jag inte kunde sluta äta. 😉 Men nu när suget är borta är det som att jag är en helt annan människa, mat har inte längre en särskilt stor del av mitt liv och jag älskar inte längre godis, kan faktiskt inte komma på en enda bra anledning till att äta godis.

Haha gud vad jag låter fånig, gör en höna av en fjäder typ, men det är verkligen fascinerade för mig och jag älskar min nya inställning till mat, samma som när jag var liten och mager. Hoppas verkligen detta håller i säg när jag slutat med pillren, att kroppen liksom vant sig av med sockersuget. 🙂

Men viktmässigt var det inte fantastiskt idag, plus istället för minus!

Puss