Piller iller! 1


En lite uppdatering;

Måste säga att jag har börjat gilla mina piller ganska mycket! :O Förutom några trevliga bieffekter, som att det känns som man har druckit några koppar för mycket kaffe, skakande händer mm, och lite ont i magen. :S

Men att det fått mig att börja äta normalare, inget hetsätande på hela veckan, är så himla skönt! Måste liksom inte ta en macka till tvångsmässigt bara för att det är gott, trots att jag är proppmätt längre! Enormt plus!

Att det visar minus på vågen vet jag dock inte om jag ska låta pillren ta åt sig äran för, i så fall tror jag mest att det beror på vattenförlust och lite mindre mat i magen. Denna vecka har ju varit enormt krävande mycket jobbade och slitande plus två hästar att rida så det har nog också gjort sitt.

Men över det stora hela är jag väldigt nöjd iaf, på måndag kommer den sammanlagda viktminskningen! 🙂 Och ifall det blivit någon cm-minskning!

Puss


En tanke om “Piller iller!

  • sara

    vd är det för piller du äter och varför 🙂 ? kram

    Emily: Äter bantningspillret Reducer, då jag fick en låda av en kompis som ett litet test om den funkar. 😉

Kommentarer är stängda.