Elite Model Look 2011


“Modelltävling Elite Model Look är ett årligt evenemang som sedan 1983 arrangeras över hela världen av modellagenturen Elite Model Management.

Varje år åker representanter från Elite Model Look runt i världen på jakt efter framtidens supermodeller i världens mest prestigefyllda modelltävling. Tävlingen är öppen för alla tjejer i åldern 14-22 år som har en dröm om en internationell modellkarriär. Tidigare vinnare, som Gisele Bundchen, Cindy Crawford, Sigrid Ågren, Julia Saner och Dorothea Barth Jörgensen, har alla synts på catwalks, tidningsomslag och reklamannonser runt om i världen.

Till 2011 års svenska tävling samarbetar Elite Model Look med Kanal 5 i webb-tv-programmet Modelljakten som kommer att visas exklusivt på Kanal 5 Play. I programmet åker programledarna Kenza och Andreas Wijk runt på en landsomfattande castingturné för att hitta tjejer som får åka till Stockholm och delta i den stora finalveckan.

Vinnaren får vara med på den stora finalen i Stockholm i oktober där förstapriset är ett modellkontrakt med Elite Model Management Stockholm, samt en plats i den stora internationella finalen där första pris är ett exklusivt internationellt modellkontrakt värt 150 000 dollar.”

Visst låter det spännande, och för en gångs skull passar jag in till hundra procent i kraven också! 🙂 De ska ha en öppen casting i Malmö den 22 augusti, ska absolut dit! Nu blev jag peppad för att träna!

Puss