Dumma väder!!


Gud jag känner mig som den elakaste personen i hela världen, när jag sitter och tittar ut på skitvädret utan för, tycker så himla synd om hästarna, hade jag vetat tidigare att det skulle bli så här hade de såklart fått på sig regntäcken minst!!

Men när jag gick till jobbet var det varmt och fint och klart.se visade att det skulle bli 0,0 mm i natt!! 19 grader och mest klart står det att det ska vara i natt!!

I morgon ska jag åka dit ut direkt efter frukost och pyssla om dem ordentligt som plåster på såren!! Älsklingen ska ju ha flygmeeting så jag tänkte nog spendera mycket av dagen där ute, måste putsa alla grejerna mm.

Tränande innan idag, blev ett 10-min pass förut, var skitjobbigt men kändes asskönt efteråt!

Ses i morgon, ska försöka experimentera lite imorgon också! Sov gott!

Puss