Kaffestund


morningpix 008

God morgon!

Efter knappt 6 timmar sömn i natt krävs det en stor kopp kaffe för att få mig att vakna! Som tur är gör alltid älsklingen en extra kopp när han gör kaffe till sig själv på morgonen, så när jag kommer hem från jobbet kan jag bara hälla upp en kopp och micra den i 1 min och klart!! 🙂

Idag kommer bli en busy day så jag behöver verkligen all energi jag kan får! 😉 Ska börja med en 10-mins pass träning, sen frukost innan jag tar med mig hundarna ut till stallet och rida, Laura ut och Amandolíne i ridhuset/paddocken, just det måste komma ihåg att skriva ett bra till ridhusägaren också! 🙂

Hoppas jag hinner klart med allt innan älsklingen slutar, det är hans sista dag på jobbet så vi får ju fira lite! 🙂 Och då ska jag även hinna med och sminka moi! 🙂

Ang. mina bantningspiller så har det även idag gett resultat, trots att jag smällde i mig en 3/4 dels pizza igår plus glass gick jag ner 3hg. 🙂 Men kan ju även bero på att jag varit aktiv som ett as och förutom pizza var jag supernyttig resten av dagen!

Puss