Underbara Amandolíne


God morgon världen!

Har träningsvärk i större delen av kroppen!! Laura är kanske inte allt för nyttig mot mitt psyke men hon gör ett jäkla bra jobb med min kropp! 😉 Men nu var det inte henne jag skulle berätta om utan rar Amandolíne. 🙂

Ridningen igår gick verkligen helt underbart!! Kände redan när jag gick in i ridhuset med henne att hon var en helt annan häst än första gången jag red henne då hon antagligen var väldigt ömfotad och inte riktigt ville gå fram. Inne på det mjuka underlaget i stallet kom verkligen den riktigt Amandolíne fram, hon bara svävade fram som en liten gudinna.

 

Var lite nervös när jag skulle sitta upp hon är ju en bra bit högre än Laura och jag hade jag bara suttit upp på henne en gång innan och då var ju mamma med och höll henne, men det var ju bara en löjlig nervositet, för hon stod som ett ljus och trots att det fanns massor med läskiga saker att titta på, var hon helt lugn. 🙂 Mycket imponerande för en unghäst på nytt ställe med ny ryttare och dessutom helt ensam i ridhuset(vilket inte ens 20-åriga Laura fixar).

Hon gjorde att jag bad henne om trots att hon lidit av sis(skit i sadeln) tidigare, och trots att hon blev lite trött på slutet, var hon väldigt arbetsvillig, och hoppade även över ett litet kryss ett par gånger! 🙂

Hon gav verkligen mersmak, längtar till i kväll när jag ska rida henne igen, det gör jag inte med Laura! 😉 Jo hon är fin på sitt sätt också, men vill gärna ha en häst som blir trött och slappnar av.

Nu bär det av till mamma!

Puss