Reducer, hungerstillande?


God morgon världen!

Hoppas ni njutar av samma underbara väder som jag gör! Det är konstigt att man är så styrd av vädret, eller iaf jag. 😉 Kan liksom inte låta bli att bli på strålande humör så fort det är varmt och soligt! 🙂 Slutar om ett par timmar och då ska jag ut och kasta mig på gräsmattan i minst en halv timme så man kan få lite skönt bränna! 🙂

Liten uppdatering om Redeucer- pillren, noll hunger(visst jag styrs ganska lite av hunger, man måste ju äta iaf) inget sug efter varken godis eller mat, inte ens när jag är uttråkad, vilket är den vanligaste anledningen till att jag överäter! 😉 Och nu visade även vågen minus, faktiskt, då jag igår gick upp 6hg :S, har jag idag gått ner dem igen plus 5hg till, men tror det mest beror på tommare mage och att tabletterna är vätskedrivande, så jag har blivit av med lite vatten. 😉

Men bara att slippa suget efter mat hela tid gör faktiskt att tabletterna är värda sitt pris, men det konstiga är att de rekommendera att man tar dessa ihop med en annan tablett som ska ha den hungerstillande effekten, då dessa inte ska ha det! Super konstigt! :S

Jaja ny pilleruppdatering kommer imorgon, men hoppas inte för mycket på dessa än! 😉

Puss