Korv med bröd


grillkorv

I´m back in business, hade nog bara en hungersvacka, vilket tyvärr innehöll 2 glassar, men nu är alla de känslorna borta igen! 🙂 Förresten vill jag bara förtydliga att jag absolut inte tycker någon under 18 år bör ens tänka på bantningspiller!!

Men nu har jag tjatat tillräckligt om piller för idag ;), ska snart ut i stallet, bara äta lite middag först, idag blir det korv med bröd, mums!! Har funderat på vad som är onyttigt med korv, vet flera stycken som inte äter korv bara för att det är så himla onyttigt, men förstår inte grej, visst det är ganska fett men det gör ju att man inte så mycket för man blir mätt fort, plus fullkornsbrödet gör ju också att man bli mätt fort! Så jag ska bara äta och njuta! 😉

Kommer tillbaka så fort jag varit i stallet, går det hyfsat fort kanske jag hinner med en sminkning, annars är jag ledig hela morgondagen så då bör jag hinna med det! 😉

Puss