Avgrundsvrål 1


God kväll, eller egentligen finns det inget gott med den!!

Idag var Laura ett riktigt helvete, att rida henne ensam i ridhuset är tydligt något som verkligen inte fungerar, så fort hon satte första hoven i ridhuset blev hon som förvandlad, bara for runt som en jäkla tossa, helt okontaktbar, trots var efter varv efter varv lugnade hon inte ner sig, fysiskt var hon helt slut, andhämtningen var så tung att var rädd hon bara skulle lägga sig rätt ner död. Men hur långa jag än försökte få henne att lugna ner sig och skritta gick det verkligen inte, så tillslut fick jag styra in henne i ett hörne för att hon skulle lugna ner sig och sänka pulsen!

Men hoppningen gick riktigt bra trots att den blev ganska nerbantad då jag inte ville ta ut Laura för mycket. Det var dock inte förrän jag kommit tillbaka till stallet efter att Laura jagat efter en cykel bara för att hon måste vara först, som avgrundsvrålet kom, då när jag var klar och skulle släppa ut henne i hagen. För att komma in i hennes hage måste man gå igenom en annan hage och såklart kom hästarna iden hagen springande i full fart och var överallt och grinden ligger mitt i en superbrant backe så det var skitsvårt för laura att snurra runt för hon snubblade hela tiden så tillslut slet hon sig, då kunde jag inte hålla tillbaka ilskan och typ bara skrek rakt ut!

Jaja måste lugna ner mig nu!

Kan iaf var riktigt nöjd med Amanda, men det berätta jag mer om i morgon!

Sov gott puss


En tanke om “Avgrundsvrål

  • Maria

    Hahaha…hästar är underbara djur, eller hur? Jag saknar min Bosse Bus, så jag är här inne ibland och läser om dina ridbravader, för att få lite ”hästdoft” i mitt liv.

    Ha en trevlig sommar med dina djur!

    Emily: Hehe ja speciellt Laura hon är verkligen ”färgstark” ;). Dofta på, jätte rolig du tycker bloggen är värd att återkomma till! 🙂

    Desamma!

Kommentarer är stängda.