Gracewellness Reducer!


reducer 003

Haha okej nu är klockan halv 2 och jag har fortfarande inte kommit varken till stallet eller stan, fast dit ska jag vid två när älsklingen vaknar igen(fick gå från jobbet två timmar tidigare). 🙂 Men ibland är jag verkligen en sån tög människa, jag tycker egentligen det är skittråkig att sittar här och göra ingenting, men jag är för slö för att resa mig ur soffan och göra något vettigt!! Skyller på värmen! 😉

Jaja för att göra något vettigt tänkte jag berätta för er om mitt lilla test av bantningspillren Reducer, fick dem av en polare som glömt att avbeställa efter första lådan som hon fick billigare. För det första är det riktigt dyr, 349:-. Inget som jag skulle betalat frivilligt, tror fortfarande träning och hälsosam mat är det enda sättet att uppnå den vikt man vill ha, men eftersom jag fick dem vill jag ändå testa, trots att jag inte direkt har några vikt problem(men för att passa som modell måste min bakdel minska med 3 cm).

Sökte runt lite på dem, det innehåller ju det vanliga för bantningspiller, grönt te(ska öka fettförbränningen?, vet att det kan vara farligt för levern i förstora mängder), chilipeppar(bränner på tungan när man stoppar i sig dem), hallonketoner(ska öka frisättningen av fett från fettcellerna), ginseng(uppiggande), svartpepparextrakt(hjälper till att ta upp det andra ämnen bättre).

Nu har ju jag inte provat dessa mer än sen igår morse, plus att jag glömde ta en tablett på lunchen, man ska ta tre per dag, lite mycket tycker jag, särskilt som det är jättestora kapslar man måste svälja som smakar stark av chili! Den enda skillnaden jag har känt är att mitt sockersug är som bortblåst, sååå himla skönt, men viktmässigt har det snarare varit negativt än positivt, men vi får se om ett par dagar!

Jag har även läst att man kan få ganska elak halsbränna av dessa, och det har jag också börjat känna av, men det kan lika gärna vara för att älsklingen smittat mig ännu en gång.

Kommer ge dagliga uppdateringar av detta, så får vi se! 🙂

Puss