Flyt


God kväll gott folk!

Ha det riktigt flyt i stallet idag, Laura gick som en riktigt peng på ridbanan, trots att jag fortfarande inte fått betala för mig, då det inte går att få tag i ägaren! :S Men planerar att åka dit imorgon och bygga lite hoppbana så då kanske jag kan få tag i honom eller hans fru. 🙂

Imorgon blir det även premiär tur på Amanda, tänkte ta bort även henne till ridhuset och om det känns bra prova ett litet skutt för att se hur hon är på hinder.

Men nu tappade jag tråden det var ju inte det som jag menade med flyt utan att älsklingen skulle till jobbet igen på samtal så jag kunde åka med honom dit och att en av stalltjejerna kom till stallet när jag var där så jag kunde då skjuts hem igen! Perfekt, hade egentligen tänkt gå hem, men blev så himla trött av ridningen och värmen så jag är glad jag slapp. 🙂

Nu måste jag sova så jag får min skönhetssömn, är i stort behov av den! 😉 sen ska jag upp tidigt och jobba också och då måste jag ju vara pigg!
God natt!
Puss