Amanda 1


Amanda_K1G1899

God middag världen!!

Har haft en miljon saker för mig, älskar när dagarna blir så här, och nu har jag fått ner Amanda(klicka på namnet och gå in under ston så är hon överst i listan om ni vill veta mer om henne) till mig så jag lär ha fullt upp hela denna vecka då jag ska jobb massor också, men jag ska försöka prioritera bloggen också! 😉

Men idag var speciellt, åkte med älsklingen till jobbet, då hans jobb ligger jättenära där jag har Laura, så hann jag rida Laura innan mamma kom med Amanda. Igår hade Laura stått i två dar och var hel vild mest överallt, men då vi hittade en helt fantastisk ny ridväg, blev ridturen riktigt lyckad iaf. Idag hade hon ju bara stått i knappt 12 timmar så nu vara hon mycket beskedligare, måste verkligen försöka rida henne nästan varje dag!! Fast jag får ju mycket mer träning när hon är pigg, men tror aldrig jag kan få henne särskilt trött så träningsnivån ligger ganska bra iaf, var ju inte direkt så hon ville skritta hela vägen idag, bara inte lika oveklig i sin önskan om att öka farten!

Över till Amanda, hon kommer definitivt ge mig ännu mer träning, fast på ett mer beskedligt sätt, då hon inte är lika överväldigande pigg, får se om det blir en premiärtur imorgon, eller om hon ska få morgondagen på sig att varva ner och komma in i flocken innan jag kastar mig över henne! 😉 På tal om flocken så fastnade Lauras pojkvän helt för Amanda och dissade totalt gamla Laura, taskigt värre! 

Puss


En tanke om “Amanda

Kommentarer är stängda.