Fest!! 1


kvallensoutfit 004

Sminkade min kompis! 🙂

kvallensoutfit 005fest 001

Med tanke på att hon är gitarrist var hon skamligt dålig på Guitarhero. 😉

fest 002

Älsklingen däremot är proffs, helt otrolig! 😉 Dock lite spännande poser han tog ibland! 😉

fest 005

Me and my love på Barábar! 😉

God morgon världen!

Det blev en askul kväll igår! helt crazy så att säga!! 🙂 Fick till och med älsklingen att dansa med mig flera gånger! 🙂 Det är ett enormt tecken på en superlyckad kväll! Min polare var runt och flörtade och dissade varenda kille på hela Barábar, hehe skit roligt att se, skulle jag någon dag(gud förbjude) bli singel någon dag måste hon bara lära mig att flörta så! 😉

haha det känns som klockan bara är åtta på morgonen just nu! 😉 Måste ta tag i mig nu och få något gjort av denna dag! 🙂

Puss


En tanke om “Fest!!

Kommentarer är stängda.