Dove Summer Glow daily face moisturiser


dovesummerglowface

Nu har jag provat krämen igen, och första intrycket är att den är ganska fet, inget man kletar på innan man ska ut, men efter ett tag sjönk den in fint och man slipper det blanka. Färgen var inte särskilt kraftig men ska prova ett par gånger till innan jag säger mer om färgen. Sen vill jag varna för en sak med krämen, ha en inte runt ögonen, det ska man ju egentligen inte ha iaf, men jag är för lat för att använda en separat ögonkräm så jag kör på hela ansiktet, men denna svider ganska rejält på ögonlocken så använd den inte där!

Men den luktar gott är lätt att använda och så fort den sjunkit in blir resultat matt och med en liten aning solbränna på! Och den innehåller solskyddsfaktor 15! 🙂 Så ***+/5 stjärnor får den av mig!

Puss