Ringtest


God morgon från gården!

Då var man hund och hästvakt igen… Har blivit mycket av den varan nu. Jaja skönt att älsklingen är ledig idag så jag slipper sitta här ensam iaf! 🙂 gäsp.. Hatar att vara skit trött på morgonen, men med fyra vilda hundar i sängen är det svårt att få så mycket sömn och när vi väl somnade började det röja runt redan vi 4 i morse! Monsterhundar!!

Gjorde ring testet på Conola, egentligen ska det vara en vigselring men eftersom jag bara har en förlovningsring fick det bli den, och det visade klart och tydligt att det ska bli ett litet stoföl! 🙂 Får se om det stämmer när den kommer, är ju ett tag kvar tills dess. Hehe 50% chans! 😉

Nu ska jag försöka komma på något att hitta på här ute, hade det varit fint väder hade valet varit enkelt då hade jag legat i poolen hela dagen, men det är som det oftast är på midsommar, pissväder! 🙁

Puss