Påbackad bil och semesterstängt!!


God morgon sweetisar! 🙂

Just nu kan jag inte komma på något spännande att berätta, har liksom inte gjort något viktigt än! 😉 Fast igår backade jag på en bil, hihi bara puttade lite grann 😉 sån tur var blev det inte ens ett märke! Bilisten fick egentligen skylla sig själv  för han stod så långt fram i parkeringsrutan att han tog upp typ två hela rutor själv! Men det var lite obehagligt när den bilen började röra sig, snabbt som attan la jag i ettan och körde fram!

Hade typ hjärtat i halsgropen, dessutom helt i onödan för affären jag hade tänkt gå till hade fortfarande stängt med skylten “Semesterstängt idag” vilket har stått där i minst en vecka nu!! Hallå varför inte skriva när man kommer tillbaka istället, så jag slipper springa dit varje dag med förhoppning om att de ska ha öppet igen?!?! Morr morr!!

Jaja nu ska jag ut till Laura för en gång skull ska jag inte rida på kväll! Ha en underbar dag! Sen ska jag och titta på hus! 😉 Wii, ska bli så spännande! 🙂

Puss