Grötfrukost!


grotfrukost 001grotfrukost 004

God morgon fina läsare! 🙂

Gröt är verkligen inte så aptitretande för ögat, ser sådär lagom gott ut! Men med MASSOR med äppelmos och mjölk är det faktiskt en av de absolut godaste frukostarna som finns och så otroligt mättande har bara fått i mig halv portionen och jag börjar redan fundera på hur jag ska lyckas få i mig resten för jag är proppmätt. Vilket känns väldigt konstigt, med tanke på att jag kan tycka i mig 6-8 mackor vissa dagar! Utan att känna mig lika mätt! :S

Ähh nu släpper vi det färglösa ämnet, i natt föddes det ett litet flickebarn! 🙂 Lilla Piglet fick årets första flicka så himla underbart! Ska dit så snart som möjligt och ta massor med bilder så ni också får se den lilla raringen!

Detta kommer dock försena sminkvideon ett tag, men den kommer under dagen! 🙂 Skicka gärna in vad ni vill jag ska göra för sminkning! 🙂

Puss