Kaffe och tarot


God morgon världen!

Har snart varit uppe i två timmar trött som sjutton, inte ens en kopp kaffe och lite tarot kunde göra mig piggare, fast i och för sig somnade jag inte i soffan så det kanske gjorde lite nytta i alla fall! 😉 Ska till jobbet om en stund så det kommer snart bli ett väldans runt stressande för att jag är för lat för att ta tag i situationen innan det är för sent! 😉 Sån är jag! 😉

Tarotlek kan mig inte mycket positivt idag, tur man tror man kan bestämma över sitt eget öde annars skulle jag nog blivit ganska deppig! 😉 Fast det kan ju även bero på att leken är irriterad på mig för att jag vill byta ut den, den har så vanliga bilder, skulle vilja ha en som var mer fängslande och med stoora kort istället för vanliga spelkorts storlek! 😉

Nä nu måste jag springa! Ha en underbar dag!

Puss