Mini instrument! 2


God kväll underbara läsare!

Jösses var tog denna dag vägen! Känns som jag inte hunnit med någonting alls idag!! :S Men det blev iaf en kort tur till Malmö nu på eftermiddagen. Var tvungen att lämna tillbaka en bok på biblioteket, och så tog vi oss en sväng på stan och tittade in i en tarotbutik, men hittade inte alls det jag letade efter tyvärr, hittade dock en affär till men det var stängd! 🙁

Får åka in till den en annan dag om jag inte hittar det jag söker i butiken här i stan imorgon(den var stängd idag).

Sen gick vi och åt på Burger King, älsklingens val jag föreslog Pizzahut, men blev nedröstad! :O Där fick vi sällskap av en aspackad man som höll på och ändrade vad han skulle ha och gjorde det väldigt krångligt för expediterna samtidigt som han svor(imponerande ordförråd av svordomar, med tanke på hans övriga taskigt svenska) som en borstbindare åt dem!

Haha men nu har jag ju helt tappat ämnet skulle ju berätta om de supergulliga mini instrumenten jag såg i ett skyltfönster, så himla gulliga så jag var tvungen att plocka fram kameran, måste sett ut som värsta fåniga turisten! 😉

sota miniatyrer 001sota miniatyrer 002sota miniatyrer 003sota miniatyrer 004

Puss


2 tankar om “Mini instrument!

 • LINDA HÅKANSSON

  Hej ! Kommer du ihåg vilken gata eller vad butiken heter som hade miniatyrinstrumenten?
  Jag bara måste ha några av dem.
  Tacksam för snabbt svar.
  M.v.h
  Linda Håkansson

  • Emily Inläggsförfattare

   Hejsan!

   Tyvärr har jag ingen aning var jag såg dessa eller om de ens finns kvar eftersom inlägget är tre år gammalt. Men ser jag dem igen lovar jag att meddela! 🙂

Kommentarer är stängda.