Morgontankar 1


God morgon underbara underbara värld!!

Vilket väder vi har idag! Det är ju så varmt att man nästa börjar svettas så fort man kommer ut! Denna dag är alldeles för vacker för att spendera inomhus, så idag kommer det nog bli mest mobilbloggning för mig! 😉

bild-2

Fick ett tips från mamma om en superbra hårinpackning, och mitt hår behöver verkligen en inpackning, det är som svinto, vilket börjar irritera mig ganska mycket! Skulle vilja göra en brazilian blowout, vacker glänsande friskt hår låter väldigt nice, men 2500 :- låter mindre nice att behöva punga ut. Så till jag blivit stenrik, får jag nog hålla mig till att prova olika hårinpackningar. Recension kommer så fort jag provat den! 🙂

Nu ska ut i det vackra vädret! 🙂 Ha en underbar dag!

Puss


En tanke om “Morgontankar

  • Jonna

    Jag kör på en hårinpackning från Aussie som heter 3 minutes miracle. Den är verkligen toppenbra! Har ibland i den ett par timmar. Håret blir jättemjukt!

Kommentarer är stängda.