Äckelsjuk!


morgontrott 007

Morning världen!

Pissdag idag! Tillslut tog sig älsklingens vidriga förkylning igenom mitt immunförsvar, har legat och hostat typ hela natten, så jag känner mig lagom mör just nu! Gaaa!! Jag som vill träna! Men känns som jag har bomull i hela huvudet!! Hmpf!! JAG VILL VARA FRISK!!

Ska på ett kort möte mitt på dagen, men annars kommer det nog mest bli soffan för min del! Är bara så jäkla trött på att kolla på teve, och efter att ha suttit och åkt bil i över 10 timmar igår vill jag verkligen inte sitta på röven mer!! 

Haha vilken gnällfia jag är då! Det kunde faktiskt varit värre, man blir ju liksom frisk från förkylning ganska fort! 😉 Nu får jag ta och rycka upp mig! En riktigt spamorgon kan nog pigga upp mig, ska se om jag kan hitta några spännande huskurer mot förkylning också! 🙂

Puss