Tips för att sluta frysa! 1


Världens mest intelligenta tanke for genom mitt huvud när jag rullade ihop min tränings matta efter träningen, har gått och frusit hela dagen, för att min kropp vant sig vid värmen och nu är det inte lika varmt, men efter träningen var jag ju varm. Så jag kom på ett skitbra tips, om man fryser gör ett kort träningspass, mina är ju bara 10 min långa, så slipper man frysa och ett litet plus är ju att man blir lite mer vältränad osse! 😉

Haha direkt jag hade tänkt det kände jag mig ganska korkad, det är ju inte så att alla vet om att träning gör att man blir varm! 😉 Kan inte vara ett geni jämt! 😉

Puss


En tanke om “Tips för att sluta frysa!

  • Linnea

    Känns som dagens-outfitbilderna avtagit lite.. Kan du inte börja med det igen? 🙂

    Emily: ska försöka bli bättre! 🙂 Puss

Kommentarer är stängda.