Tillbaka till rutiner!


God morgon underbara läsare!!

Idag är det tillbaka i rutinen, idag jobbar jag! 🙂 Ganska skönt, gillar rutiner, att dröna bort hela dagarna är nog inte riktigt min grej! Efter jobbet ska jag ut till min ängel och rida, hoppas vädret blir lite finare i eftermiddag, tänkte försöka rida ner till ridhuset och hårdträna lite! 😉

Hoppas bara att jag kan hitta ägaren så jag kan få betala ridhusavgiften! På lördag ska jag försöka hoppa lite, har jag tur kanske jag kan få med mig någon av de andra tjejerna i stallet och få lite hjälp med hinderbyggandet! 🙂 Och kanske gör några nya filmsnuttar, har nu gett upp att min kompis ska skicka över de filmerna som gjordes förra gången. 🙁

Den bruna kanten på benet vägrade gå bort, så idag när jag duschar ska jag skrubba ordentligt där och smörja in igen så får vi se hur det blir då! 😉

Puss