I valet eller kvalet!! 1


mobilbilder 006

Detta är en bild jag skickade till min kille, då jag var lite osäker på om jag borde köpa eller strunta i, dock var jag lite stressad, så jag tyckte det var bättre att strunta i det än att köpa något man kanske inte vill ha sen. Men nu när jag tittade på den igen funderar jag på om jag inte borde gå ner och köpa den iaf, den är ju så mysig och sitter snyggt, fast samtidigt är färgen kanske lite tråkig och modellen ser kanske lite tantig ut!?

Haha vilket iland-problem, men vad borde jag göra? Köpa eller inte köpa??

Puss


En tanke om “I valet eller kvalet!!

  • Linnea

    Köp inte! Färgen va inte så snygg på dig.. 😛 Och det va lite syslöjdstant-känsla över den..
    Som blondin ser man ofta ut som en deg i beige xD

    Emily: haha okej! 😉

Kommentarer är stängda.