Nails and lips


naglar och lips 001naglar och lips 006

Nu har jag provat mitt nya smink! Båda två hade lite mindre färg än jag hade hoppats på med förutom det hamnade de båda bland mina favoriter.

Nagellacket, märke Lumene, quick & chic, färg 119 In the Sun Aurinkoon, hade en väldigt fin färg, med vacker pärlemorskimmer. Ett nagellack man kan ha när som helst, lite diskret men snyggt, och torkade väldigt fort! 🙂 Det får ****/5 stjärnor hade det varit lite mer färg hade det blivit full pott! 🙂

Läppglansen, märke L’Oreal, Glam Shine Reflektion, färg 174 Sheer Peach, hade gärna fått vara mer färg då det är ganska ljust och mina läppar har mycket egen färg, skulle jag velat att det ljusade upp mina läppar lite, så minus på det, men väldigt glittrigt och håller bra satt kvar även efter en timme också! 🙂 Det får ***+/5 stjärnor!

Ska prova att ha lite foundation under så kanske det blir ljusare, men det fåt bli i morgon för nu ska jag till jobbet!

Puss