Gaaaa!!!


Gud jag blir så arg!! Har precis förlorat 4-5 sidors anteckningar över kursen som ska vara inlämnade i morgon!! Det suger verkligen!! Snacka om att tappa suget på allt!! Blir så himla trött på mig själv, tänkte mig inte alls för! Flera timmars jobb helt i onödan!

Jaja dagens uppgift blev iaf inlämnad, håll tummarna att den blir godkänd också! 😉 Får sätta mig med det andra i morgon, ska bli så himla skönt på fredag eftermiddag, då är allt slut, sommarlov nästa! Ska bli skönt att släppa allt fokus på ett tag och bara jobb och rida!

På lördag kommer jag gå igenom och lusläsa tävlingskalendern så jag kan planera in alla roliga tävlingar i sommar! 🙂 Lördagen kommer också bli en total träningsdag! Försöka tajta till lite grann till söndag, sen kommer träningen bli mer kontinuerlig, när jag har lite mer tid att lägga på sådant! 🙂

Men nu måste jag sova så jag orkar börja om med allt imorgon! 🙂 Hoppas vi ses då!

Puss