Campadre


God morgon solstrålar!

Jag ber om ursäkt för de dåliga uppdateringarna som sker på bloggen just nu, men är lagom stressad över mina studier, så jag känner att jag inte riktigt hinner med här, idag ska jag dock försöka vara lite mer uppdaterande, och på lördag när jag äntligen får sommarlov kommer allt bli som vanligt igen, eller kanske till och med roligare, för nu känns det som hela sommaren kommer bli späckad med plåtningar och annat skoj! 🙂

Får nästan dagligen mail från Campadre, massor med snygga kläder, smink mm till kampanjpriset, egentligen är priserna fortfarande alldeles för höga men man kan ju drömma lite, plus att bilderna är så himla läckra så man kan ju få lite fotoinspiration! 🙂

Här är några:

large_jofamaimage_1306244236large_rasouliniaimage_1306410375

svartskonhetsvartskonhet2

Puss