Underbart och stressigt!


God morgon världen!!

Underbart väder det är idag! Bara längtar tills jag kan åka ut till Laura och rida en lång promenad, har jag tur kanske det är någon mer där som är sugen på att joina oss! 🙂

Men innan dess måste jag gräva ner mig totalt i studierna, börjar känns ganska stressigt, på onsdag ska en uppgift in, på torsdag ska alla anteckningar in och på fredag är det tenta!! Hispigt värre, så skönt Laura nu går ute så jag behöver inte lägga massa tid på mockning och sånt! Fast sen är det över iaf, efter tentan får jag sommarlov känns superbra! Ska bli skönt med en paus så man kan ta nya tag till hösten, har varit lite trött på alltihop nu.

Och det ser lovande ut i ekonomin också så jag kommer nog kunna unna mig massa läckra sommarkläder! 🙂 Älskar när man ligger på plus i plånboken! 🙂

Puss