Uselt minne!


God morgon sunshines!

Det ser ut att bli en strålade dag! Livet känns så mycket lättare nu, visserligen måste jag plugga som en tok hela veckan. Men att slippa må pyton varje gång man åker till stallet och att Laura nu får gå utomhus på bete, ge mig väldigt mycket mer tid! 🙂

Igår kände jag mig lite lagom dum, pulade runt i stallet i lugn och ro och tänkte att jag skulle spendera hela dagen där så jag kunde få träffa alla, eller ja stallvärdens medryttare är ju där på olika dagar men så många som möjligt iaf! 😉 Halv 2 kom jag på att vi skulle till älsklingens syster och fira hennes dotters födelsedag klockan 4!! Haha kris värre, fick kasta på Laura grejerna och ut på en kort tur, och eftersom jag var så stressad struntade jag i att ta fram en pall när jag satt upp, BIG MISTAKE! Haha nu minns jag varför jag sitter upp från pall, Laura blev helt knäpp och for runt som en tok, fler ben i luften än på backen! 😉

Men hann med att rida och kom iväg så vi precis kom fram i tid! 🙂

Puss