Devilast me! 4


DSC_0399DSC_0429DSC_0444DSC_0489DSC_0506

Här kommer bilderna på mitt deviltema! 🙂 Känns som jag inte riktigt fick till den elaka känslan, men är riktigt nöjd med bilderna iaf! 🙂 Är väl en snäll devil då! 😉

Nu ska jag ut till stallet! Berätta gärna vad ni tycker om bilderna, ska fota på söndag igen så vill gärna ha tips vad jag borde göra bättre! 😉 Förutom håret då det ska jag försöka gör någonting mer med i framtiden! 😉 Blev inte riktigt nöjd med alter-ego bilden så det kommer senare! 🙂

Puss


4 tankar om “Devilast me!

 • Linnea

  Och andra bilden va oxå snygg, gillar ansiktet mkt bättre på den 🙂 Det är mkt mjukare eftersom du inte rynkar på ögonbrynen lika mkt och det blir liksom mer liv i den 🙂

 • Linnea

  Om man nu ska kritisera lite, det känns lite som du tänker lite för mkt o försöker vara den ”stereotypiska modellen” och köra med lite smått uttjatade poser, som t.ex bild 4a. Va lite mer avslappnad och naturlig och försök komma in i känslan mer 😛
  Men, men 3e bilden va iaf suuuuupersnygg!!!!

 • Lisa

  tuffa bilder ! hur har du gjort ögon sminket :)`?`

  Emily: Det var inte så avancerat, lite rouge som ögonskugga, inliner uppe och ner sen gjorde jag en birgitte bardot linje, fast med svart ögonskugga istället för eyeliner, lättare att få det snyggt. 🙂 Och såklart massor med mascara! :)Puss

Kommentarer är stängda.