Gårdagens utekväll!


barkvall 001

God morgon bloggen!

Blev en underbart rolig natt igår! Vi gick på PC, har verkligen skitgod mat där! 🙂 Världens godaste pommes, små knubbisar! :)Sen shotade vi Tequila Rose, älsklingen blev ganska paff när de kom in, trodde det var typ smaksatt Tequila! 😉 Hehe! Så han gick över till jägermeister istället! 😉 Musiken var asskön där, bra mycket bättre än på bar á bar och de flesta andra barer! 🙂 Typ bara 80 och 90-talare! 🙂

Kommer lägga upp gårdagens outfit när jag kommer hem igen! 🙂

Men nu ska jag åka ut till Laura och se så att hennes första natt på det nya stället har gått bra! 🙂 kommer ta med kameran och ta massor med bilder så ni får se hur fint det är! 🙂 Hoppas också att jag får träffa den andra tjejen som har sin häst uppstallade där! Hon är fälttävlans ryttare och tävlar en del så jag hoppas det peppar mig att komma igång! 🙂

Puss